» » Doua proiecte propuse de primarul Onestiului au fost respinse de consilierii locali

Pe ordinea de zi a sedintei de marti dupa-amiaza a Consiliului Local Onesti au fost 11 proiecte de hotariri, dintre care doua au fost respinse prin votul alesilor de la PNL si PD-L.

Este vorba de proiectul privind preluarea stadionului FC Onesti, in schimbul unor suprafete de teren, si de cel legat de prelungirea Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului. In primul caz, 6 alesi de la PNL si 6 de la PD-L au fost impotriva schimbului de terenuri, in timp ce 9 consilieri de la PSD au votat impotriva, iar la al doilea proiect, liberalii si democrat-liberalii au acceptat doar prelungirea doar cu un an a PUG-ului.
Consilierii PNL au precizat ca vor fi, totusi, de acord cu preluarea stadionului FC Onesti, daca printre terenurile date la schimb nu se vor mai regasi parcarea de la stadion si spatiile verzi, dar nici locurile de joaca.
La sedinta de marti s-au aprobat celelalte proiecte, printre care si cele privind aprobarea impozitelor si taxelor locale, care ramin ca si in 2010, cu mici exceptii, rectificarea bugetului local, completarea inventarului cu bunurile din domeniul public, infiintarea sistemului de canalizare din cartierul Slobozia si bransarea locuintelor la reteaua de apa.
S-a mai aprobat premierea gimnastei Diana Chelaru, cu 5.000 de lei, atribuirea numelui de Adrian Paunescu unei strazi din Onesti, sistemul de premiere pentru sportivii cu rezultate foarte bune si amenajarea unui club pentru pensionari, in zona Mercur – Emil Rebreanu, dar au fost luate in discutie si multe alte probleme de interes pentru onesteni. Vom reveni cu amanunte. (George MARTIN)
Ziarul de Bacau

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO