» » » » » Și-a căsăpit concubina în stradă cu șapte lovituri de cuțit


Bărbatul a fost arestat preventiv pentru omor calificat n aceasta este cea de-a doua crimă petrecută în acest fel, în ultimele zile, în județ
Seria crimelor de o cruzime greu de imaginat care s-au petrecut în ultimele șapte zile în județ pare să nu se mai termină, după ce joi, în plină stradă și în miezul zilei, o femeie de 60 de ani, din Comănești, a fost omorâtă cu șapte lovituri de cuțit. S-a întâmplat în jurul prânzului, în fața casei cu numărul 55 de pe strada Gârlei, unde Florența Macovei a fost atacată de Ionel Acatrinei, de 52 de ani, concubinul său. Femeia mergea la piață și a fost urmărită de concubin, care a coborât de pe bicicletă, i-a tras două palme, a sprijinit-o de gard, apoi a lovit-o de șapte ori cu cuțitul în spate. Florența a căzut secerată și a stat cu cuțitul înfipt în ea până la sosirea polițiștilor, cu lumea adunată în jurul ei, în timp ce agresorul a plecat liniștit spre casă.
Totul s-a întâmplat, spun vecinii și rudele femeii, din cauza băuturii. “Mereu se băteau și mai mereu era beat – spune Elena Acatrinei, sora Florenței. Cu o zi înainte a fost sărbătoare și a băut peste un kilogram de rachiu. Și joi, când m-am întâlnit cu el dimineața, era țeapăn de beat. A zis că de mâna lui moare, dar nu l-am băgat în seamă. Când el se îmbăta, ea pleca și venea acasă când vedea că s-a trezit din beție. Când s-au mai bătut venea poliția, îi amenda și se termina totul”.
Imediat după ce a comis crima, Ionel și-a luat bicicleta și a plecat acasă, unde a fost găsit de polițiști. Era atât de beat încât nu a putut articula două cuvinte, iar spre seară, când s-a mai trezit, le-a spus anchetatorilor că alcoolul i-a întunecat mintea și nu mai știe ce a făcut.
Cei doi, care sunt și vecini, trăiau în concubinaj de aproape zece ani. Niciunul nu are copii. Bărbatul trebuia să plece la sfârșitul lunii în Kazahstan, unde prinsese un contract, ca muncitor în domeniul petrolier. Nu va mai apuca însă să facă acest lucru, deoarece instanța a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru omor calificat, și poate petrece până la 25 de ani în pușcărie.
Omorâtă cu zece lovituri de cuțit
O crimă parcă trasă la indigo s-a petrecut cu o săptămână în urmă când, măcinat de gelozie și cu capul îmbibat de alcool, un bărbat de 33 de ani, din satul Caraclău, comuna Bârsănești, și-a măcelărit nevasta chiar sub privirile băiețelului de 4 ani și 7 luni. Femeia de 32 de ani nu a mai apucat să iasă din casă, pentru că soțul ei a pus mâna pe un cuțit și i-a tăiat gâtul, apoi a înjunghiat-o de cel puțin zece ori în inimă și pe tot corpul. Și în acest caz, agresorul a fost arestat preventiv pentru omor calificat.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO