» » » » » » Poliţişti din Podu Turcului sunt acuzaţi că au bătut un tânăr


Liviu Ciorăscu (27 de ani) afirmă că a fost încătuşat abuziv de poliţiştii din Podul Turcului şi bătut la secţie, până a leşinat. A ajuns apoi la Spitalul Judeţean Bacău, unde a fost operat pentru leziuni foarte grave, fiindu-i tăiată splina şi o porţiune din intestin. Oamenii legii din Podul Turcului au mai fost reclamaţi şi anul trecut de un băcăuan, George Azoiţei (48 de ani), care afirmă că a fost bătut crunt de şase poliţişti.


Liviu Ciorăscu, de loc din satul Căbeşti, comuna Podu Turcului, a intrat în urmă cu o săptămână într-o altercaţie cu alţi tineri din comună, care au aruncat cu cărămizi în el. După un schimb reciproc de lovituri, afirmă Liviu Ciorăscu, bătaia s-a aplanat. Tânărul a mers apoi la un magazin din localitate, unde se aflau mai mulţi săteni. 

Aici l-au găsit poliţiştii de la Secţia 4 Poliţie, care l-au încătuşat. Motivul este acela că ar fi opus rezistenţă şi că ar fi fost agresiv. Tânărul susţine contrariul, că a fost arestat abuziv, fără să fi opus vreo formă de rezistenţă. Împreună cu el, la secţia de poliţie au fost aduşi şi alţi membri ai familiei, dar care au stat într-o altă încăpere.

Am intrat înăuntru, iar rudele mele au fost duse în altă parte. Mi-au zis că acum o să-ţi aplic o lecţie de viaţă, să mă ţii minte. Era în încăpere Adrian Gârmacea şi un poliţist blond, slăbuţ. Au început să dea în mine cu pumnii şi cu picioarele. Era pe 13 mai, seara. Apoi m-au lovit şi cu bastonul, pe care mi l-au înfipt în burtă, iar atunci am leşinat. M-au udat cu apă. Sunt martori care au văzut şi de unde au luat bidonul cu apă. Îmi tot spuneau că mă prefac. Au spus că am băut, le-am spus să facem un test, dar au refuzat. Am ajuns acasă. Mi-era rău, simţeam că mor. Am ajuns abia a doua zi la spitalul din Podu Turcului, de unde m-au trimis aici, spunând că am leziuni grave. La spitalul din Bacău m-au operat, mi-au scos splina şi o parte din intestin, a spus Liviu Ciorăscu.

Citeste mai mult: adev.ro/n5w0ot

About Daniel Gorun

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO