» » » » » Bacăul, punct de pornire în campania electorală pentru Partidul Mișcarea Populară


Prima zi de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare a adus oaspeți de vază în mijlocul organizației județene Bacău a Partidului Mișcarea Populară (PMP). Europarlamentarul Cristian Preda, primul nume pe lista electorală a PMP, și președintele partidului, Eugen Tomac, au ales să pornească în cursa electorală din județul Bacău.

“Am decis să pornim dintr-o zonă care are nevoie cel mai mult de rezultatele integrării în Uniunea Europeană – le-a declarat Cristian Preda jurnaliștilor prezenți la sediul PMP din municipiul Bacău – dorind să transmitem mesajul nostru cât mai clar către alegători”. Ca o completare, Vasile Gherasim, membru în echipa de conducere a PMP, a semnalat faptul că, pe Valea Trotușului, 7 din 10 cetățeni cu drept de vot habar n-au despre faptul că, pe 25 mai, urmează să meargă la vot ca să-i desemneze pe viitorii reprezentanți ai României în Parlamentul European. Eugen Tomac a ținut să-și manifeste dezacordul față de hotărârea Guvernului României de a reduce drastic numărul secțiilor de votare din Diaspora.

 “E de neconceput – a spus Eugen Tomac – ca într-o țară ca Italia, unde locuiesc 1,5 milioane de români cu drept de vot, să reduci numărul de secții de votare de la 55 la numai 7″. 

Președintele organizației Bacău a PMP, deputatul Valerian Vreme, acesta a ținut să reamintească principiile pe baza cărora popularii vor derula campania electorală. “Nu vrem să asaltăm cetățenii cu afișe și sloganuri bombastice – a precizat Valerian Vreme – ci ne dorim să transmitem mesajul nostru electoral prin dialog și discuții deschise cu alegătorii”.



About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO