» » » » » Fotbalişti din Liga 1, acuzaţi de sex cu minore traficate pentru prostituţie

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Vaslui pentru trafic de minori şi de persoane, după ce ar fi exploatat sexual, în municipiul Vaslui şi în străinătate, cel puţin cinci tinere. Printre clienţi ar figura şi jucători aflaţi sub contract cu echipa de fotbal SC Vaslui.

Potrivit procurorilor vasluieni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), bărbatul a racolat, începând cu 2011, mai multe eleve de la diferite licee din municipiul Vaslui pe care, apoi, le-a obligat să practice prostituţia, prin constrângeri fizice şi morale.
Exploatate sexual, într-o primă fază, în municipiul Vaslui, tinerele ar fi fost, apoi, duse în Irlanda şi Elveţia unde, de asemenea, erau constrânse să se prostitueze.
"Urmărirea penală în acest caz nu este finalizată astfel încât, până nu sunt audiate toate persoanele din dosar, nu pot fi oferite amănunte", a declarat, ieri, şeful Biroului Teritorial Vaslui al DIICOT, Mihaela Iosipescu.
logo

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO