» » » Constantin Avram bate la usa PSD


Deputatul PC Constantin Avram (foto) si-a deschis cabinetul parlamentar la Onesti la aproape un an de la alegeri. Evenimentul a provocat si speculatii privind posibila inregimentare a lui Emil Lemnaru in PC, alaturi de deputatul Avram. O alta varianta, mult mai plauzibila, confirmata fiind si de surse din PSD, este cea conform careia Constantin Avram doreste sa se inscrie in PSD, parasind partidul lui Dan Voiculescu.
Motivele pentru care Constantin Avram a intarziat atat de mult pot fi diverse, de la lipsa timpului pana la o posibila lista de prioritati a parlamentarului care nu cuprindea, inca, si acest cabinet parlamentar. In schimb, deputatul a dorit sa transforme inaugurarea cabinetului sau parlamentar intr-un eveniment al Onestiului astfel ca a invitat cam tot ce inseamna politicieni ai orasului. Binenteles, cei invitati au fost doar din zona USL, probabil si pentru a lansa un semnal al unitatii acestui conglomerat politic in Onesti. Alaturi de Avram au fost la taierea panglicii atat liderul PSD Onesti, Nicolae Gnatiuc, cat si seful liberalilor, Constantin Lazar.
Emil-Lemnaru-290x290Surprinzatoare a fost,insa, cel putin pentru unii, prezenta langa Avram a fostului lider al PSD Onesti, ex-primarul Emil Lemnaru (foto), si a adjunctului acestuia, Radu Oniga, demisionat de curand din PSD. Atat prezenta lui Lemnaru, care a stat langa Avram, cat si vioiciunea fostului primar au provocat speculatii privind o eventuala trecere a acestuia  la Partidul Conservator. Varianta foarte putin probabila, pentru ca, demisionand din PSD Lemnaru ar fi obligat sa plece si din Consiliul Local. O alta varianta era cea conform careia Lemnaru s-ar pastra in rezerva iar in PC, alaturi de Constantin Avram, s-ar inscrie Radu Oniga. Acesta ne-a declarat ca nu se pune problema unei  astfel de optiuni politice, cel putin deocamdata, motivul prezentei sale fiind doar “prietenia” pentru deputatul Constantin Avram.
La doar o saptamana de la inaugurarea biroului parlamentar au aparut, pe surse, alte informatii conform carora Constantin Avram isi doreste de fapt sa se inscrie el in PSD nicidecum sa atraga fosti sau actuali pesedisti in partidul sau. Surse din PSD ne-au confirmat faptul ca deputatul bacauan tatoneaza insistent inscrierea in partid. Aceleasi  surse spun insa ca deputatul Avram, in cazul in care va fi primit in PSD, nu va avea  garantata candidatura la urmatoarele alegeri parlamentare pe lista partidului.
Totodata, Constantin Avram si-a deschis cabinet parlamentar la putin timp dupa ce fostul lider al PC Onesti, Florin Paval, a trecut in barca PNL, partid care i-a si oferit functia de vicepresedinte la nivel local. Constantin Avram nu a dorit sa comenteze situatia partidului la nivelul Onestiului, multumindu-se cu “activitatea parlamentara in teritoriu”.
Cristian BIBIRE
Monitorul de Trotus


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO