» » » » Unul dintre românii asasinaţi în Italia, o femeie din comuna băcăuană Răchitoasa



Unul dintre cei doi români asasinaţi în Italia, Ionela Hoholea, în vârstă de 35 de ani, este din localitatea băcăuană Răchitoasa, comuna Dumbrava. Femeia a fost găsită moartă, alături de un bărbat, Ioan Lăcătuş, în portbagajul unei maşini, în oraşul Reggio Calabria din Italia.

Câţiva pescari din localitate au descoperit maşina şi au alertat poliţia după ce au observat modul neobişnuit în care a fost părăsită. Ioan Lăcătuş, în vârstă de 28 de ani şi Ionela Hoholea (foto), de 35 de ani, sunt cele două victime descoperite de poliţiştii italieni în maşina abandonată, care aparţinea bărbatului. Ambele victime au fost ucise prin împuşcare, tânărul de 28 de ani prezentând multiple răni la nivelul craniului, potrivit agenţiei de presă AGI.

Maşina a fost abandonată pe cheiurile districtului San Gregorio din oraşul-port Reggio Calabria, în apropiere de aeroportul Tito Minniti. Roţile din faţă ale automobilului erau trecute de marginea cheiului, ceea ce i-a făcut pe poliţişti să creadă că cineva ar fi vrut să arunce maşina cu cele două corpuri în apă. Cel mai probabil, planul iniţial a fost abandonat din cauză că a fost întrerupt de „cineva sau ceva”, au spus poliţiştii. Anchetatorii suspectează că cei doi români erau implicaţi în domeniul prostituţiei, fiind pista principală pe care o vor urmări în desfăşurarea investigaţiei, au transmis autorităţile locale. În trecut, Lăcătuş şi Hoholea au fost observaţi de mai multe ori în zona gării din oraş, care este frecventată mai ales de prostituate şi proxeneţi.

Citeste mai mult: adev.ro/mu38p0

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO