» » » Siria: Două maşini capcană au explodat în centrul Damascului

În centrul Damascului au fost comise duminică seară două atentate sinucigaşe cu maşini capcană, potrivit presei oficiale din Siria, citată de AFP.


'Două maşini capcană conduse de terorişti kamikaze au explodat la intrarea în Piaţa Omeiazilor', au anunţat agenţia oficială SANA şi postul naţional de televiziune, fără să precizeze dacă incidentul s-a soldat cu victime. 

Explozia s-a produs în apropierea sediului televiziunii naţionale din Siria, iar unul dintre jurnaliştii acesteia, aflat la faţa locului, a afirmat că zidul de beton situat la exteriorul clădirii a fost distrus, dar imobilul a rămas intact. 

Imagini difuzate de televiziunea oficială siriană, Al-Ikhbariya, au arătat mai multe incendii şi coloane de fum la locul exploziei, în timp ce pompierii acţionau pe teren. 

Corespondentul postului Al-Ikhbariya nu s-a referit la răniţi, dar a afirmat că 'la locul incidentului s-au observat resturi umane, probabil ale teroriştilor kamikaze'. 

Explozia s-a produs la câţiva kilometri de hotelul în care sunt găzduiţi experţii Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) şi ai Naţiunilor Unite. AGERPRES/(AS - editor: Alic Mîrza)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO