» » » Scandal la CASA REGALĂ. Dieter Steinzelei cere anularea căsătoriei regelui Mihai


Un nou scandal care aduce în atenţie Casa Regală a României, presupusul fiu al regelui Mihai, Dieter Steinzeleit, cerând anularea căsătoriei dintre suveran şi soţia sa, Ana.
Dieter Steinzeleit susţine că nu a avut loc căsătoria lui Mihai cu Ana, pentru că, în acea perioadă, fostul suveran era căsătorit cu mama lui. Steinzleit susţine că acea căsătorie se făcuse chiar cu sprijinul Casei Regale, potrivit România TV.
"Căsătoria cu mama mea din Casa Regală Britanică a fost un acord între doi regi, Regele Carol al II-lea şi Regele George al VI-lea, în Anglia în timpul vizitei din 1948. Nu a fost o aventură, a fost oficial", susţine Dieter Steinzeleit. El a făcut investigaţii în Grecia, în Atena, unde Mihai s-a căsătorit cu Ana.
Un avocat din Grecia, angajat de Steinzeleit, a verificat în arhive şi nu a găsit înregistrată căsătoria din 10 iunie 1948 dintre Regele Mihai şi Regina Ana, care, potrivit Casei Regale, ar fi avut loc la Atena
"Vă informăm că în urma cercetării în Repertoriile de căsătorie la Biroul de stare civilă din Atena, în perioada 01.01.1948 - 31.12.1948 nu s-a găsit înregistrat niciun act civil referitor la căsătoria dintre Mihai de Hohenzollern şi Principesa Ana de Bourbon şi Parma"
Dieter Steinezeleit speră într-o decizie favorabilă a autorităţilor din Grecia. "Eu intenţionez să primesc dreptul meu uman, să ştiu exact de unde eu vin, origini. Nu sunt interesat de moştenirea materială", a afirmat presupusul fiu al Regelui Mihai.  În ciuda susţinerilor lui Dieter Steinezeleit, Casa Regală îl consideră un impostor.
Cererea de anulare a căsătoriei din regele Mihai şi Regina Ana nu este singura metodă a lui Steinzeleit de a demonstra că este fiul Regelui de Hohenzollern. El a deschis în România un proces prin care cere obligarea regelui la efectuarea unui test de paternitate, iar în Germania solicită deshumarea tatălui său din acte, ca să demonstreze că nu au nicio legătură de sânge.

Instanţele din Grecia vor decide dacă rămâne valabilă căsătoria încheiată în Grecia a Regelui Mihai şi a Principesei Ana.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO