» » » Marius Manolache, deputat PSD şi fin al premierului Ponta, urmărit penal în dosarul Realitatea Tv

Deputatul PSD, Marius Manolache, finul premierului Victor Ponta, este urmărit penal de DNA în dosarul Realitatea TV au declarat surse judiciare pentru gandul.info. Deputatul este acuzat de fals în acte. Manolache este acuzat că a semnat contractul prin care o companie deţinută de Cozmin Guşe a dobândit pachetul de acţiuni al Realitatea Media SA, ce care deţine licenţa de televiziune a Realitatea TV. 
”MANOLACHE MARIUS, în sarcina căruia s-a reţinut că în calitate de avocat angajat de administratorul SC STRATEGIES-RESEARCH-INVESTMENTS SRL  ar fi semnat un contract de vânzare cumpărare acţiuni, contract ce conţine menţiuni nereale cu privire la data încheierii, ulterior utilizat de alte persoane pentru a justifica modul de dobândire de către SC STRATEGIES-RESEARCH-INVESTMENTS SRL a acţiunilor SC REALITATEA MEDIA SA”, se arată în comunicatul DNA.  
Deputatul Mariu Manolache a respins acuzaţiile procurorilor DNA. ”Eu nu am comis nici o infracţiune. Nu pot fi acuzat de fals în acte”, a declarat Manolache la un post de televiziune. Manolache a declarat că doar l-a reprezentat pe Cozmin Guse în procedura de preluare a Realitatea TV. 
Marius Manolache este deputat în colegiul 4 Mehedinţi şi membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor. Manolache este şi finul premierului Victor Ponta. Manolache şi Ponta au avut şi un cabinet de avocatură. Cei doi l-au reprezentat pe Ovidiu Tender într-un proces. 
logo

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO