» » » » Bacau: Accident rutier cu opt răniţi (video)


Ieri, mai mulţi pasageri au fost răniţi şi duşi de urgenţă la spital, după ce autobuzul în care erau a fost lovit de o maşină de teren. Doi dintre răniţi se zbat între viaţă şi moarte la spitalul din Piatra Neamţ. Medicii nu pot da asigurări că vor supravieţui.

Traficul rutier pe DN 15 între Piatra Neamţ şi Bacău a fost blocat mai bine de o oră, până când echipajele medicale şi cel de descarcerare au reuşit să stabilizeze şi să transporte victimele la spital.
Accidentul s-a produs în localitatea Zăneşti.
Un autobuz de pe cursa Buhuşi – Piatra Neamţ a oprit în staţie ca să preia doi pasageri. Autobuzul a fost izbit violent, potrivit martorilor oculari, în spate, de o maşină de teren scăpată de sub control.
În urma impactului, autobuzul a fost împins aproape 100 de metri şi a ajuns în gardul unui localnic, în timp ce maşina de teren a fost proiectată pe contrasens, într-un bar.
Şase dintre pasageri au fost transportaţi la spital, odată cu şoferul maşinii de teren care a rămas blocat între fiare. Al optulea rănit este un tânăr de 22 de ani, care intenţiona să urce în autobuz. Acesta a fost rănit cel mai grav, fiind aproape strivit, şansele sale de supravieţuire fiind mici.
Din primele cercetări ale Poliţiei, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul maşinii de teren, un cetăţean străin, de 35 de ani.

Desteptarea

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO