» » » » Peștele care hrănește 300 de oameni costă 1.000 de lire

Un bărbat din Marea Britanie a reuşit să-şi uimească prietenii, după ce a prins un halibut de 70 de kilograme, de trei ori mai mare decât un specimen normal. El l-a vândut cu suma de 1.000 de lire, urmând să fie servit într-un restaurant, conform RTV.
Patronul unui restaurant din Marea Britanie s-a bucurat atunci când un pescar comercial a venit la el cu o captură impresionantă. Astfel, folosind doar o undiţă, el a prins un halibut de 70 de kilograme, care avea o lungime de peste 2 metri, potrivit Daily Mail.
Conform specialiştilor, animalul are o vârstă de cel puţin 50 de ani, ţinând cont de mărimea acestuia, fiind de trei ori mai greu decât un peşte normal din această specie. Cu toate că a plătit 1000 de lire pentru el, patronul restaurantului cu specific marin crede că va câştiga de trei ori mai mult, după ce îl va transforma în peste 300 de porţii de file de peşte părjit pe care le va vinde cu 9.5 lire bucata.
Captura este atât de mare încât, întins pe masă, bucătarul este mai mic decât ea. Din păcate, pescarul nu a reuşit să bată recordul mondial privind cel mai mare halibut.
}n 2010, un pescar a capturat un specimen de 220 de kilograme.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO