» » » » » PSD ii tine pe candidati “sub pres”




Liderul PMP Bacau, deputatul  Valerian Vreme, a declarat miercuri, in cadrul conferintei de presa sustinuta alaturi de Elena Udrea, ca PMP Bacau “este suta la suta pregatit pentru aceasta campanie electorala”. 

Valerian Vreme reproseaza celor de la PSD ca “ii tine pe candidatii pentru europarlamentare ” si face campanie doar cu chipul lui Ponta. “PSD nu are curajul sa iasa in fata electoratului cu proprii candidati”, a afirmat Valerian Vreme. Deputatul PMP bacauan sustine ca trebuie ca, “cei de la PSD care nu candideaza, sa se retraga de pe afise si sa apara adevaratii candidati pentru a vedea si romanii pe cine vrea PSD sa trimita in Parlamentul European”. Elena Udrea a afirmat, la randul ei, ca “Victor Ponta isi face propria campanie pentru alegerile prezidentiale”. Victor Ponta ar fi avut o dificultate daca “ar fi trebuit sa apara pe afise cu nevasta lui, Daciana” si astfel sa ii convinga pe romani sa voteze lista PSD.

Elena Udrea a declarat ca PMP  a gandit afisele pentru alegerile europarlamentare cu ea in prim plan pentru ca “avem un partid nou, fara notorietate de 100%”. “Suntem la primele alegeri la doar patru luni de la infiintare de aceea pe afise s-a decis sa apara persoanele din partid cu cea mai mare mare notoriatete, cum sunt eu, pentru ca acesta este rolul meu ca cel mai cunoscut membru al PMP”, a spus Elena Udrea. Ea s-a intrebat de ce Victor Ponta a preferat sa se puna el pe afise, in locul candidatilor. Un motiv, crede Elena Udrea in nota ironica, ar putea fi faptul ca “Ponta considera ca PSD nu este suficient de cunoscut”.

C. BIBIRE


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO