» » » BACAU: NICU MARCU ȘI MIRCEA FECHET SUNT ÎN CONDUCEREA CENTRALĂ A PNL


Liberalii băcăuani au trei reprezentanți în conducerea Partidului Național Liberal – deputatul Nicu Marcu a fost ales secretar general adjunct al PNL, iar Mircea Fechet a devenit președintele Curții de Onoare și Arbitraj – primarul Romeo Stavarache este vicepreședinte al PNL
Claudiu TĂNĂSESCU
Liberalii băcăuani au acum trei reprezentanți în forul de conducere central al Partidului Național Liberal (PNL). Primarului Romeo Stavarache, ales vicepreședinte la ultimele alegeri din cadrul PNL, i s-au adăugat acum deputatul Nicu Marcu și secretarul de stat Mircea Fechet.
Nicu Marcu a fost ales luni în funcția de secretar general adjunct al PNL. El se ocupă de controlul și auditul organizațiilor partidului. Mircea Fechet, secretar de stat la ANRMAP, a fost ales joi președinte al Curții de Onoare și Arbitraj din cadrul PNL, cu 18 voturi “pentru” și 7 “împotrivă”. Atât Marcu, cât și Fechet sunt vicepreședinți ai organizației județene a PNL Bacău. “Sunt bucuros că în conducerea partidului au fost aleși cei doi colegi din organizația PNL Bacău, oameni cu o foarte mare valoare – a declarat primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, președintele Biroului Politic Județean al PNL. Nicu Marcu este secretar general adjunct cu atribuții în controlul și auditul organizațiilor partidului, iar Mircea Fechet este președintele Curții de Onoare și Arbitraj”. Organizația PNL Bacău devine astfel cea mai importantă la nivel central, având cele mai multe funcții de conducere în cadrul partidului. Dealtfel, PNL este singura organizație județeană care are reprezentanți în structura centrală.
Nicu Marcu are 45 de ani și este expert în finanțe. Anul trecut a fost ales deputat în Colegiul nr. 1 Bacău. Este posesorul unui CV bogat, care atestă calitățile lui de bun tehnocrat: a pornit de la contabil șef, economist șef, director economic la diferite direcții silvice, inclusiv cea națională, director executiv Compania Națională Loteria Română, director general la Direcția Generală Buget, Finanțe și Fonduri Europene din cadrul Loteriei Române, președintele Consiliului Național de Integritate și secretar general al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.
Mircea Fechet are 33 de ani, a deținut funcții pe plan local, cum este cea de consilier local la municipiul Bacău, dar și funcții în cadrul PNL, atât la seniori cât și la tineret. Din mai 2012 este vicepreședinte în cadrul Autorității Naționale de Reglementare și Monitorizare a Achizițiilor Publice.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO