» » » » Iran: Şobolani mutanţi, mai mari decât pisicile, au invadat Teheranul


Capitala Iranului a fost invadată, în ultimele săptămâni, de şobolani-mutanţi, care ating până la cinci kilograme. Autorităţile cred că rozătoarele gigant sunt rezultatul unor mutaţii genetice provocate de radaţii. Şobolanii sunt vânaţi de echipele de lunetişti ale Armatei, deoarece otrăvurile obişnuite nu mai sunt eficiente. 
Locuitorii Teheranului sunt extrem de speriaţi de un fenomen căruia trebuie să îi facă faţă zilnic: de câteva săptămâni, oraşul este practic invadat de şobolani mutanţi - care, de la aproximativ 60 de grame au ajuns la 5 kilograme -,iar canalizările şi străzile sale lăturalnice sunt teatrul unor adevărate lupte, căci mai multe echipe de sniperi ale Armatei au fost mobilizate ca să le vină de hac, potrivit ibitimes.co.uk.
"Avem de-a face cu mutaţii genetice, probabil ca rezultat al radiaţiilor şi armelor chimice care i-au afectat. Ei sunt mult mai mari şi arată diferit. Astfel de schimbări se produc, în mod normal, după câteva milioane de ani de evoluţie. Ei au crescut brusc de la 60 de grame la 5 kg, iar acum au ajuns să fie chiar mai mari decât pisicile", a declarat profesorul universitar Ismail Kahram, care este şi consultat pe probleme de mediu, în cadrul primăriei Teheran, citat de site-ul ibitimes.co.uk.


citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO