» » » Transfer neaşteptat în politică


Prim-vicepreşedintele democrat-liberal Mihai Stănişoară a trecut la PNL. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă a liderului PNL Crin Antonescu, la care a participat şi Stănişoară.
Mihai Stănişoară ocupa şi funcţia de lider al deputaţilor democrat-liberali. Acesta este cel de-al doilea transfer important de la PDL la PNL după ce, anul trecut, un alt lider marcant al PDL, Sorin Frunzăverde, s-a alăturat echipei lui Crin Antonescu.
Stănişoară: PDL este trecutul, PNL prezentul şi viitorul
"Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă şi încredere în viitor. Am luat astăzi decizia de a intra în echipa PNL după chibzuinţă intensă. Singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politic dreapta in România este PNL", a declarat Stănişoară. "Vin în PNL asigurându-i pe colegii şi partenerii mei că voi fi onest, sincer, corect, loial şi performant", a adăugat Stănişoară. El a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".
Fostul pedelist va fi vicepreşedinte PNL
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, că va cere BPC şi Delegaţiei Permanente a partidului ca Mihai Stănişoară să ocupe funcţia de vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională. Antonescu a precizat că aceasta este o decizie a sa şi că Mihai Stănişoară nu a cerut o funcţie în PNL.
Liderul PNL a amintit că în moţiunea adoptată la recentul congres al liberalilor se vorbeşte explicit despre apelul către personalităţi şi grupuri cu orientare de dreapta.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO