» » » Bătălia pentru putere din CSM, faza pe SMS


Scandalul SMS-urilor prezentate ca fiind transmise de procurorul CSM Oana Hăineală procurorului Bogdan Gabor a fost unul orchestrat cu grijă • Mai mulți membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, printre care și judecătorul Adrian Toni Neacșu (foto), știau, de luni de zile, despre anumite SMS-uri, nu neaparat în forma în care au fost prezentate • Momentul aruncării lor pe piață a fost bine gândit, pentru isterizarea Secției pentru Judecători, taman după ce DNA i-a deschis dosar penal judecătorului Neacșu
Scandalul dintre membrii Consiliului Superior al Magistraturii nu este nici pe departe cel care pare a fi. Astfel, în încercarea de a-i crea lui Hăineală imaginea unui om mânjit și aranjor, șoferul judecătorului Adrian Toni Neacșu a scos pe piață niște SMS-uri despre care a recunoscut că sunt modificate, cunoscute de majoritatea membrilor Consiliului de luni de zile, așa cum însuși judecătorul Neacșu a mărturisit pentru ZIUAnews.
SMS-urile, pe care șoferul judecătorului a recunoscut că le-a modificat, ar fi trebuit să arate că Hăineală aranja voturile în Consiliu, numai că Neacșu a precizat pentru ZIUAnews că a existat o înțelegere pe voturi și între judecătorii Secției în momentul candidaturii judecătorului Mircea Aron pentru funcția de președinte. Cu alte cuvinte, practica de a se înțelege pe voturi era demult înrădăcinată în concepția membrilor CSM. Mai mult, SMS-urile, în orice formă ar fi fost ele în realitate, au fost ținute, cu știrea lui Neacșu, luni de zile în telefonul șoferului său, pentru orice eventualitate, așa cum acesta din urmă a precizat. Deci, niciun membru al CSM nu a fost revoltat luni de zile, ci de-abia în momentul în care mesajele, modificate total sau în parte, le-ar fi putut profita, au înțeles să se arate oripilați.


citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO