» » » Secretar de stat în M.T. RIDICAT de procurorii DNA

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Valentin Preda, apropiat al lui Radu Mazăre, a fost ridicat, marţi dimineaţă, de către procurorii DNA din faţa Ministerului Dezvoltării şi dus la audieri, informează România TV. Preda este suspectat de fapte de corupţie.

Valentin Preda a fost dus pentru audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie, într-un caz în care se fac cercetări privind posibile fapte de corupţie legate de anumite contracte.
Valentin Preda, fost consilier al primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor în mai 2012, pe vremea ministrului Ovidiu Szilaghi.
Valentin Preda s-a ocupat de numirea managerilor privaţi la companiile TAROM SA şi CFR SA, iar în momentul de faţă se ocupă de relaţia cu sindicatele.
În selectarea managerului de la TAROM a avut loc un scandal la momentul respectiv, primul manager selectat, un cetăţean austriac, retrăgându-se după ce a acuzat anumite presiuni.
După ce Relu Fenechiu a preluat conducerea Ministerului Transporturilor, lui Valentin Preda i s-au mai redus din atribuţii. Totuşi, domeniul ce i-a fost atribuit, relaţia cu sindicatele, este unul destul de dificil de gestionat, fiindcă există multe sindicate care se opun managerilor privaţi sau privatizărilor.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/secretar-de-stat-in-ministerul-tranporturilor-apropiat-al-lui-radu-mazare-ridicat-de-dna_67032.html#ixzz2LL7QU7cb

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO