» » » » 10 Modificări noi în Noul Cod de Procedură Civilă



1. Toate procesele cu statul sunt ca și pierdute. Dacă ai un salariu sub 800 de lei ori o pensie mai mică de 600 de lei e bine să te gândești două vieți înainte să dai în judecată statul.
2. Judecătorii au dreptul să-i condamne pe Dan Diaconescu și Gigi Becali la orice oră din zi sau din noapte, chiar și printr-un nou serviciu de mesagerie. Aceștia n-au voie să conteste decizia instanței, cel mult să apară la RTV.
3. Medierea implică o împărțire a dreptății celor două părți folosind platforma Facebook. Cine strânge cele mai multe „like”-uri câștigă.
4. Datornicii pot fi opriți în trafic de polițiști și le pot fi confiscate automobilele. Așa că dacă n-ai plătit factura la telefon, ori n-ai dat 10 bani la aprozar, ai grijă la noile mașini însemnate „Poliția Confiscări”. Acum îi confunzi cu „Poliția Rutieră”.
5. Judecătorul care a luat o decizie în privința unui caz nu poate pleca în concediu cu una dintre părți mai departe de Grecia și nu la all-inclusive.
6. Precum la 4, dacă mergi la vrăjitoare și ai datorii la cămătari, acestea sunt avizate să-ți confiște tot argintul viu, aura, norocul și banii din buzunar.
7. Dacă se dovedește că părinții tăi au votat în trecut fără cap, și tu faci același lucru în prezent, politicienii sunt împuterniciți să-ți confiște viitorul.
8. Decizia unei instanțe se va anunța în cadru public, în toate mallurile, hipermarketurile și la emisiunile precum Acces direct, Cancan TV și Happy Hour.
9. Pârâtul poate scăpa de orice acuzație dacă înainte de toate a spus „stop pe roșu!”.
10.  Dacă ai în posesie un BMW/Mercedes/Audi mare și alb, o vilă impunătoare la marginea Capitalei și cunoști politicieni, cele de mai sus nu se aplică, ci-s opționale.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO