» » » » Ministerul de Interne sirian, ţinta unui atentat


Ministerul de Interne de la Damasc a fost vizat miercuri de trei explozii, între care una 
provocată de o maşină capcană, provocând un număr nedeterminat de morţi şi răniţi, a informat televiziunea de stat siriană, relatează AFP.


Primele imagini difuzate de televiziunea Al-Ikhbariya au arătat urme de sânge pe pământ, precum şi cratere mari în mijlocul unor mormane de moloz. 

La Cairo, agenţia de ştiri oficială MENA a informat că o clădire alăturată care adăposteşte ambasada Egiptului la Damasc, în cartierul Kafar Soussé, a fost grav avariată de una dintre explozii şi că unul dintre angajaţi a fost rănit. 

Încă de la începutul revoltei, în martie 2011, împotriva regimului preşedintelui Bashar al-Assad, Damascul, oraşul cel mai securizat din ţară, a fost zguduit de o serie de atacuri cu explozibili, printre care şi atentate sinucigaşe care au vizat în cea mai mare parte clădiri guvernamentale şi de securitate. 

Cel mai spectaculos a avut loc pe 18 iulie, când patru importanţi responsabili sirieni din domeniul securităţii, printre care şi cumnatul preşedintelui, au fost ucişi într-un atentat care a vizat clădirea Forţelor Naţionale de Securitate din Damasc, atac revendicat de rebelii din Armata Siriană Liberă (ASL). AGERPRES

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO