» » » Crin Antonescu, gata să guverneze peste genii, analfabeţi şi prostituaţi


Emil Berdeli
În dorinţa de-a fi original cu orice preţ, dar şi ca să-şi satisfacă auzuldomnul Crin Antonescu a ţinut un discurs fulminant cu ocazia lansării  programului de guvernare 2013 - 2016.
„România împreunează definitiv genii și analfabeți, oameni de caracter și prostituați perpetuu, România ne adună pe toți, și noi, ca politicieni, trebuie să lucrăm pentru proiectul unei națiuni care să îi ducă mereu pe cei mai buni să lucreze și în numele celor mai slabi“ - năzuieşte liderul PNL.
Aşadar, „împreunarea definitivă“ a geniilor cu analfabeţii, chiar dacă cei din urmă au drept atribut îngâmfarea neruşinată, ar fi fatalitatea necesară propăşirii scumpei noastre patrii. Însă, în ce priveşte chestiunea cu prostituaţii şi oamenii de caracter, mai există o şansă pentru cei din urmă – ma mir ca i-a scăpat politicianului nostru. Azi, mai mult decât oricând cuceririle medicinei, ca şi politica, pot transforma, mintenaş, prostituata în virgină.
În rest, domnului Antonescu, atât de dornic să-i pună pe cei buni să lucreze în numele celor slabi, scapă iar din vedere faptul că beţia cuvintelor arată eşecul omului de a-şi controla gândurile.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO