» » Răspuns de la Palatul Cotroceni: Președintele Băsescu nu a fost consiliat de Sima



Administraţia prezidenţială a transmis un comunicat de presă privind informaţiile vehiculate de presă cu privire la eventualele analize economice trimise de către Cristian Sima preşedintelui Traian Băsescu, spunând că acesta din urmă nu a primit nicio analiză economică şi nu a fost consiliat în niciun fel de către Sima.

Potrivit propriilor declaraţii, consilier prezidenţial Iulian Fota, fostul consilier prezidenţial Alexandra Gătej şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, nu i-au prezentat preşedinte Traian Băsescu nici verbal, nici în scris materiale (mailuri, analize etc.) pe care le-ar fi primit de la Cristian Sima.
Impresia consilierilor prezidenţiali a fost că Sima a propus soluţii nerealiste din punct de vedere al comportamentului unui stat în perioadă de criză, drept pentru care nu le-au prezentat preşedinte Traian Băsescu, s-a transmis prin Presidency.ro.


Citiţi mai mult: Răspuns de la Palatul Cotroceni: Președintele Băsescu nu a fost consiliat de Sima - Politica > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Rspuns-de-la-Palatul-Cotroceni-Preedintele-Bsescu-nu-a-fost-consiliat-de-Sima-1005511.html#ixzz29FWzTHH1 
EVZ.ro 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO