» » » » » POLIȚIȘTII ȘI JANDARMII AU LUAT URMA HOȚILOR DE LEMNE ȘI PRODUSE PETROLIERE



Timp de două zile, polițiștii și jandarmii băcăuani și-au concentrat activitatea în municipiul Moinești u misiunea comună a forțelor de intervenție a constat în prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională
Ramona IONESCU
Peste 60 de polițiști și jandarmi au fost comasați în municipiul Moinești pentru a face ordine printre infractori. În urma acestei activități, au fost constatate 12 infracțiuni, s-au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.890 lei, din care 14 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 și 36 pentru încălcarea legislației rutiere. “Polițiștii au reținut un certificat de înmatriculare și patru permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce mașini pe drumurile publice”, a spus agent Raluca Ciobanu. Cele mai multe infracțiuni au fost comise pe linia furturilor de produse petroliere și a tăierii ilegale de copaci. Printre cei care au fost prinși cu produse petroliere furate se numără și Nicoleta G., de 19 ani, și Nicolae M., de 21 ani, ambii din comuna Zemeș. Cei doi transportau cu o mașină 400 litri de petrol furat din comună. Prejudiciul, în valoare de 1.000 lei, a fost recuperat în totalitate, iar pe numele autorilor există un dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Celor doi infractori li se alătură alte trei persoane prinse cu fier provenit de la instalații petroliere dezafectate.
Și hoții de lemne sînt activi în această perioadă, cînd majoritatea oamenilor din mediul rural se aprovizionează cu lemne pentru foc. Cea mai mare captură a fost de la Mihai V., în vîrstă de 53 ani, din comuna băcăuană Agăș. Acesta tăiase din pădurea satului Coșnea mai mulți copaci, în volum de 9,6 metri cubi. Lemnul a fost predat proprietarului de drept, iar Mihai V. este cercetat într-un dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO