» » » » Traficanti de droguri, prinsi in flagrant la Bacau - VIDEO



Trei bărbaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să comercializeze peste 2.800 de comprimate tip ecstasy.
Polițiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Bacău, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, Direcţiei Operaţiuni Speciale, D.G.I.P.I., Grupării Mobile de Jandarmi Bacău şi I.P.J. Neamţ, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, infracțiuni cu violență şi contra patrimoniului.
În cadrul acțiunilor desfăşurate pe raza municipiului Bacău şi a județului Neamț, polițiștii au prins în flagrant trei bărbați de 21, 29 și 31 de ani, toți din județul Neamț, în timp ce încercau să comercializeze 2803 comprimate tip ecstasy (ce conţineau clorofenilpiperazina (CPP), drog de mare risc.
Drogurile proveneau din Olanda şi au fost introduse ilegal în România la începutul lunii septembrie 2012.
Comprimatele erau ambalate în 34 de folii de material plastic autosigilante, valoarea de piaţă a acestora fiind de aproximativ 100.000 de euro.
Ulterior acţiunii de prindere în flagrant, poliţişti au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în județul Neamț, la locuinţele membrilor grupării infracţionale.
Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor bunuri provenind din comiterea mai multor infracţiuni de furt şi tâlhării.
În sarcina membrilor grupării s-a reţinut că, în perioada noiembrie 2011 – august 2012, au comis, pe raza judeţului Neamţ, peste 50 de infracţiuni de tâlhărie şi furt calificat. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 500.000 de euro.
Față de patru suspecți s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentați Tribunalui Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO