» » Argint pentru Cătălina Ponor

ponor
Cătălina Ponor a obţinut nota 15.200 în finala de la Londra şi a câştigat medalia de argint! Publicul a huiduit decizia luată de arbitri privind evoluţia Cătălinei Ponor. Arbitrii au notat dificultatea exerciţiului Cătălinei doar cu 6.200, ceea ce a stârnit nemulţumirea spectatorilor.
Cătălina Ponor a adus României a 9-a medalie la JO 2012, argintul la sol, însă după concurs gimnasta noastră nu s-a arătat deloc fericită. Cauzele au fost legate de ratarea podiumului la bârnă, dar şi de atitudinea pe care au avut-o faţă de ea antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Referitor la primul aspect, strict sportiv, ea a refuzat să comenteze decizia arbitrilor de a-i schimba nota americancei Raisman şi a declarat: “Trebuia să-mi fac exerciţiul bine acolo, pe bârnă, şi alta era situaţia”.
În schimb, Cătălina a încercat o şi mai mare durere după argintul cucerit la sol. “După argintul de la sol, poate mi-aş fi dorit şi eu să primesc felicitări din partea antrenorilor”, a declarat Cătălina, abia stăpânindu-şi plânsul, în faţa jurnaliştilor români acreditaţi la Londra.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO