» » » » Postasii bacauani, pe post de agenti electorali



Institutia Prefectului a transmis un mesaj de avertizare catre factorii postali din judetul Bacau sa nu se implice in referendum

Claudiu Serban, prefectul judetului Bacau, s-a intilnit miecuri cu reprezentantii factorilor postali din judetul Bacau. Intilnirea a avut loc ca urmare a zvonurilor ca unii postasi, avantajati de slujba pe care o au, incurajeaza populatia sa nu merga la referendumul din 29 iulie.

“Vreau ca institutia pe care o reprezentati sa aiba o atitudine corecta. Anumiti factori postali incearca prin diferite metode sa retina buletinele oamenilor sau ii indeamna sa nu mearga la vot. Aceasta este o infractiune care se pedepseste cu inchisoarea si vreau ca acest mesaj sa fie transmis prin dumneavoastra”, a declarat Claudiu Serban, prefectul judetului Bacau.

Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, a precizat ca printre localitatile unde factorii postali ar practica astfel de activitati se numara Odobesti si Podu Turcului. “Nu cred ca numarul postasilor care practica astfel de actiuni este mai mare de 10 %, dar acest procent trebuie redus. Chiar daca este mai dificil acestia pot fi depistati si pedepsiti pentru faptele lor”, a declarat Dragos Benea.

Sorin Sova, director oficiul postal judetean l-a asigurat pe prefect ca mesajul sau va fi transmis prin intermendiul reprezentantilor factorilor postali prezenti la intilnire. De asemenea el a mai adaugat ca exista o clauza in contractul colectiv de muna al angajatilor care prevede sa nu se implice in nici un fel in campania electorala.

ziaruldebacau.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO