» » » Urmărire şi focuri de armă în Bacău

Bărbatul va fi judecat în arest preventiv

Un tânăr de 17 ani din municipiul Bacău a fugit cu maşina după ce poliţiştii de rutieră au încercat să îl oprească, deoarece nu a acordat prioritate pietonilor.

Poliţiştii au continuat urmărirea autovehiculului în cauză, iar pe strada Calea Moineşti au tras cu pistolul în plan vertical.

În urma focului de avertisment, şoferul a oprit maşina, iar poliţiştii l-au legitimat. Gestul poliţiştilor l-a enervat la culme pe tânăr, care a devenit agresiv.

Concret, el s-a apucat să lovească maşina poliţiei cu picioarele şi să-i înjure pe agenţii de la Rutieră.

"Acesta a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Faţă de tânărul de 17 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Urmarire_si_focuri_de_arma_in_Bacau_0_718728125.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO