» » Peste o tonă de motorină furată a fost găsită de polițiști la o stână din zona Moinești

Ciobanii și-au extins afacerile în domeniul petrolier

Doi bărbați de 30 și 42 de ani au fost reținuți după ce polițiștii au găsit la stâna lor 1,5 tone de motorină și componente de sondă. Bunurile sustrase, în valoare de 7000 de lei au fost restituite societății prejudiciate.
"În urma cercetărilor faţă de Mihai C. de 30 de ani, poliţiştii au depistat la stâna deţinută de acesta şi fratele său Valentin C., de 42 de ani, mai multe bunuri, respectiv cantitatea de 1500 litri produs petrolier, depozitată într-un recipient din plastic cu volumul de 1.000 litri şi trei recipiente din tablă cu volumul de 220 litri, alte două recipiente din plastic cu volumul de o tonă, goale, dar care prezentau urme de produs petrolier şi alte bunuri din industria petrolieră", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Cei doi fraţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă.

http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Peste_o_tona_de_motorina_furata_a_fost_gasita_de_politisti_la_o_stana_din_zona_Moinesti_0_702530126.html#

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO