» » » De ziua pacalelilor, PDL si-a lansat candidatul pentru Primaria Bacau

Pedelistii au anuntat de ziua pacalelilor candidatul la functia de primar al municipiului Bacau. Acesta este profesorul Florin Lazar, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ). Alegerile vor avea loc in data de 10 iunie. Deputatul Mihai Banu, secretarul general al PDL Bacau, a dezvaluit, in conferinta de presa prilejuita de lansarea lui Lazar, ca 63 la suta din bacauani vor un alt primar in locul lui Romeo Stavarache.
PDL va ataca Primaria Bacau cu un profesor de fizica. Democrat liberalii au anuntat, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc de ziua pacalelilor, ca seful ISJ Bacau, Florin Lazar, va fi candidatul PDL la functia de primar al municipiului de resedinta. Acesta va candida, insa, sub culorile unei aliante electorale parafate intre PDL si UNPR, care va purta denumirea de "Alianta pentru Bacau". In cadrul aliantei, UNPR va avea dreptul sa nominalizeze un singur candidat pe lista de consilieri locali. 
"Candidez pentru a face administratie pentru bacauani, nu politica unui singur om, asa cum este in prezent. Voi veghea ca banii contribuabililor sa se intoarca in Bacau", a afirmat Lazar. El a aratat ca principalele teme de campanie vor fi transformarea Bacaului intr-un oras curat, indepartarea cainilor maidanezi de pe strazile municipiului, precum si stimularea investitiilor. Lazar a anuntat, de asemenea, ca serviciile publice vor reprezenta o prioritate, intrucat calitatea acestora nu se ridica la inaltimea impozitelor si taxelor suportate de bacauani. 

25.000 de voturi

Deputatul Mihai Banu a anuntat ca obiectivul "Aliantei pentru Bacau" va fi atingerea tintei de 25.000 de voturi. "Tinta noastra este atragerea a 25.000 de voturi. Noi pornim la castig, nu sa facem neaparat un numar de consilieri. UNPR va avea un loc eligibil in lista de candidati pentru consiliul local, undeva in primii 4", a declarat parlamentarul. El a adaugat ca primarul Romeo Stavarache a promovat un joc politic menit a bloca, tot timpul, ascensiunea PDL. "Este o tehnica a actualului primar. Nu da in PDL pentru ca electoratul PDL sa fie adus la vot si sa voteze cu el, ca si cand PDL n-ar avea candidat. Asta e o tehnica ieftina pe care Stavarache tot incearca s-o lanseze", a aratat Banu. Florin Lazar a mai spus ca va incerca sa promoveze modelul unei administratii mai apropiate de cetateni. "Orice ban european atras in Bacau e binevenit. Administratia mea va fi mult mai aproape de cetateni. Ma voi axa pe o administratia mai apropiata cetateanului si problemelor sale", a promis Lazar.
Lucian Bogdanel

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO