» » » Dividend record la SIF Moldova pentru anul 2011

Dividendul brut propus actionarilor de Societatea de Investitii Financiare (SIF) Moldova Bacau, pentru exercitiul financiar 2011, este de 0,22 de lei pe actiune, mai mare de 2,44 de ori decit cel repartizat in exercitiul financiar anterior. Acesta va fi analizat in Adunarea Generala a Actionarilor, care a fost convocata pentru 5 aprilie (la primul termen).
Societatea cere, insa, actionarilor si sa participe cu 103,8 milioane de lei la o majorare de capital social prin aport de numerar, prima operatiune de acest gen din istoria de 15 ani a SIF-urilor. Majorarea are rolul de a compensa reducerea lichiditatilor din conturile societatii, ca urmare a distribuirii catre actionari a unor dividende record, de 114 milioane de lei din profitul pe 2011. La majorarea de capital, pretul pe actiune propus este de 0,11 lei/actiune (respectiv, valoarea nominala de 0,1 lei plus o prima de 0,01 lei).
Investitorii care sint interesati de dividendul oferit de SIF Moldova in acest an trebuie sa stie ca hotaririle AGA din 5 aprilie se vor rasfringe asupra actionarilor care vor figura in Registrul Actionarilor pina la 27 aprilie, inclusiv.
AGA va mai supune spre aprobare completarea numarului de administratori, un loc fiind si acum vacant in aceasta structura. De asemenea, se va mai propune desfiintarea reprezentantelor SIF Moldova din Braila, Galati, Piatra Neamt, Suceava si Tulcea. (Petru DONE)
Sursa: Ziarul de Bacau

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO