» » Doua masini au fost incendiate aseara in Bacau


Razbunare incendiara in municipiul Bacau – doua masini aflate in parcarea unui bloc au fost incendiate – proprietarii se gindesc cu groaza la cele petrecute – politistii au demarat cercetari in vederea identificarii autorilor
Un autoturism Skoda Octavia si o masina marca Cielo au ars joi dimineata in parcarea blocului nr. 44 de pe str. Stefan cel Mare din municipiul Bacau.
Incendiul a fost sesizat si anuntat de un locatar in jurul orei 01.30, moment in care un echipaj de pompieri s-a deplasat la fata locului.
“Incendiul a fost violent, pompierii prezenti la fata locului stabilind ca in ambele cazuri a fost vorba despre foc deschis. Masinile parcate in spatele blocului au fost avariate in proportie de 90 la suta”, a declarat lt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice in cadrul ISU Bacau.
La fata locului s-a deplasat si un echipaj de politie de la Sectia 2 Politie Bacau, care a stat de vorba cu proprietarii masinilor incendiate si cu martorii prezenti la fata locului.
“In acest caz a fost intocmit un dosar penal pentru distrugere, urmind ca pe parcursul cercetarilor sa se stabileasca in ce conditii s-a produs evenimentul”, a spus inspectorul Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau.
La finalizarea cercetarilor, politistii vor stabili daca incendierea a fost cu intentie sau nu. Din declaratiile proprietarilor celor doua masini reiese ca niciunul dintre ei nu stie cine le-ar fi vrut raul.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO