» » Razie în cluburile din Bacău. 19 tineri au ajuns la poliţie

Jandarmii şi poliţiştii au descins în cluburi de noapteZeci de polițiști și jandarmi au fost prezenți în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, în cluburile din municipiul Bacău. Totul în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a faptelor de natură penală și contravențională.
Aproape 600 de tineri au fost legitimați iar alți 19 au fost conduși la sediul unității de poliție. Față de 56 de de băcăuani s-a luat măsura avertizării, alți 30 fiind sancționați contravențional.
"În urma verificărilor efectuate s-a constatat că într-un club din Bacău se difuzează muzică utilizându-se fonograme pirat, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal conform legii privind dreptul de autor și drepturile conexe. Totodată față de societatea respectivă s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei, potrivit legii pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Într-un alt club din Bacău a fost depistat Ștefan T., (22 de ani), care se luase la harţă cu persoanele prezente în club. Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 200 de lei.
Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări şi față de administratorii unui club, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. La sosirea echipelor de control administratorii clubului i-au împiedicat oamenii legii să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO