» » Alegeri in filiala Bacau a partidului lui Dan Diaconescu

Costica Marcu a fost ales presedinte al PP-DD BacauIn prezenta a peste 350 de delegati, organizatia Bacau a Partidului Poporului (PP) - Dan Diaconescu si-a desemnat noua conducere. Presedintia filialei a revenit lui Costica Marcu, fost consilier local. Marcu a declarat ca obiectivul partidului la alegerile locale de anul viitor este castigarea a 30 la suta din primariile judetului. PP are organizatii locale in 49 din cele 93 de localitati din Bacau. 


Dupa o perioada de interimat de mai bine de jumatate de an, Costica Marcu a fost reconfirmat - oficial - presedinte al PP Bacau, in cadrul unei conferinte judetene de alegeri care a avut loc duminica, la Ateneu. Biroul Politic Judetean al PP-DD numara, in acest moment, 29 de membri si - potrivit conducerii filialei - ar putea fi redimensionat pe masura ce numarul de activisti ai partidului va spori. Costica Marcu a declarat ca obiectivul PP-DD este castigarea a 30 la suta din primariile din judet, partidul avand termen pana la finalul anului pentru constituirea de organizatii locale in toate localitatile Bacaului. Numarul membrilor PP-DD Bacau se ridica la aproximativ 5800. "Ne-am propus ca pana la finele lui 2011 sa constituim organizatii in toate cele 93 de localitati din judet. In acest moment, Biroului Politic Judetean are 29 de membri, fiind proportional cu dimensiunea partidului in Bacau. Exista posibilitatea de extindere, pe masura ce se vor infiinta organizatii locale in toate localitatile judetului", a spus presedintele PP-DD Bacau. 

Fara aliante politice

Costin Hateganu, secretarul general al PP-DD, a declarat ca formatiunea politica inregimenteaza aproximativ 1 milion de membri. Hateganu a precizat ca PP nu va realiza nicio alianta politica pre-electorala si va nominaliza candidati proprii atat la alegerile locale, cat si la parlamentare. "Nu am mai vazut din anii '90 ca oamenii sa vina de acasa sa se inscrie in partid. Suntem singura speranta de primenire a clasei politice si asta este misiunea noastra. Nu suntem in niciun fel de relatii cu niciunul dintre partidele politice. Nu vom face niciun fel de aliante cu nimeni pana la alegeri. Dupa alegeri, in functie de scorul electoral al partidului, vom incerca sa negociem pozitia noastra, in conformitate cu doleantele poporului. Scorul pe care-l vom obtine va fi dorinta poporului", a afirmat Hateganu. 
Urmatoarea intrunire a BPJ al PP-DD a fost stabilita pentru 8 decembrie. Din conducerea la varf a organizatiei mai fac parte prim-vicepresedintele Florin Danila si secretarul executiv Dorel Tudorache. 
Lucian Bogdanel


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO