» » Politistii bacauani au rascolit judetul Neamt in cautarea infractorilor


Politistii bacauani au rascolit judetul Neamt in cautarea infractorilorPolitistii bacauani au intrat marti dimineata in mai multe case din judetul Neamt, in cautarea unor interlopi – trupele speciale au efectuat cel putin 27 de perchezitii in diferite imobile cu scopul de a identifica mai multe persoane implicate intr-un caz instrumentat de Parchetul de pe linga Tribunalul Bacau – intreaga operatiune a fost coordonata de procurorul care instrumenteaza cazul Puiu Mironescu, interlopul atacat in stil mafiot la bariera Gheraiesti, situata la iesirea din municipiul Bacau spre Piatra Neamt
Zeci de masini cu politisti din Bacau au intrat ieri dimineata in judetul Neamt, unde au descins in mai multe locuinte din localitatile Roznov, Savinesti, Dumbrava Rosie si Piatra Neamt. Se pare ca politistii din judetul Neamt nu au fost implicati in aceasta actiune, in conditiile in care multe incidente care i-au avut ca autori pe Puiu Mironescu sau Ghiorghita Mararu nu au fost solutionate. Printre persoanele care au primit vizita mascatilor s-ar afla si Ion Mironescu, zis “Puiu”, cercetat in cazul asasinatului de la Piatra Neamt, asupra fratilor Mararu. Cazul a ajuns in atentia politistilor pe 14 noiembrie 2010, cind intr-o cafenea din municipiul Piatra Neamt a avut loc un asasinat asupra fratilor Mararu, cunoscuti ca facind parte din lumea interlopa. La acea data Gheorghita Mararu si fratele acestuia, Bogdan, au fost impuscati de Cristian Chilat, zis Falau. In urma atacului, Gheorghita Mararu si-a pierdut viata, iar fratele acestuia a fost ranit.
Atac mafiot in Bacau
In luna februarie a acestui an, Puiu Mironescu a fost atacat de mai multe persoane la iesirea din municipiul Bacau spre Piatra Neamt. Bataia a avut loc la bariera Gheraiesti, moment in care Mironescu a fost obligat sa reduca viteza masinii pentru a traversa in siguranta calea ferata. La fata locului politistii au stabilit ca Laurentiu P., 30 ani, din judetul Neamt, in timp ce conducea un autoturism, a depasit neregulamentar coloana aflata in stationare si a intrat in coliziune masina condusa de Ion Mironescu, 38 ani, din judetul Neamt. La scurt timp dupa producerea coliziunii, intre Mironescu si alti patru indivizi a avut loc o altercatie. Interlopul nemtean a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, ulterior fiind transferat la o clinica de specialitate din judetul Iasi, dupa ce a fost lovit cu bitele de patru persoane cu care se sicanase in trafic, la intrarea in Bacau.
Perchezitii cu noaptea-n cap
Dupa o luna in care lucrurile s-au mai linistit, politistii bacauani au dat buzna in casele in care banuiau ca se ascund membri ai gruparilor interlope implicate in cazurile amintite mai sus. Asa ca, incepind cu ora 04.30, politistii bacauani au efectuat cel putin 27 de perchezitii la mai multe adrese din Piatra Neamt si din alte localitati din judet, vizind destructurarea gruparilor interlope. Pe parcursul descinderilor, odata cu identificarea suspectilor cautati de politie, la Parchetul de pe linga Tribunalul Bacau incepeau sa fie aduse la audieri mai multe persoane.
RAMONA IONESCU

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO