» » Onesteanca Diana Chelaru, pe Locul II in ierarhia gimnasticii nationale


Federatia Romana de Gimnastica (FRG) a dat publicitatii, zilele acestea, clasamentele finale pentru cei mai buni 10 sportivi din tara, atit la gimnastica artistica, dar si la gimnastica aerobica.
In topul gimnasticii artistice feminine se regaseste si sportiva onesteanca Diana Chelaru, medaliata cu argint la mondiale si europene, care ocupa Locul II, dupa Ana Porgras (Locul I), dar inaintea altor gimnaste valoroase, cum ar fi Amalia Racea (Locul III) sau Sandra Izbasa (Locul IV).
La masculin, primul loc este ocupat de Flavius Koczi, iar la aerobica (masculin si feminin), pe prima pozitie se afla Mircea Zamfir. Gimnasta Diana Chelaru, desemnata drept cea mai buna sportiva de la Clubul Sportiv (CS) Municipal Onesti, va fi premiata pe 16 decembrie, alaturi de ceilalti performeri ai clubului si antrenorii lor, in cadrul unei manifestari festive, care se va desfasura la Casa de Cultura din municipiu, de la orele 17,00.
Manifestarea va continua cu un spectacol umanitar, sub genericul “Lumina de Craciun”, pentru sprijinirea copiilor aflati in ingrijirea Asociatiei Lumina – Hospice “Casa Albert”, care sufera de boli incurabile. Seara se va incheia cu un cocktail la Hotel Trotus. (George MARTIN)

Ziarul de Bacau

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO