» » » O femeie din India a născut 24 de copii într-un an, iar autorităţile au deschis o anchetă: „Aşa ceva nu e posibil”


Am văzut cazuri în care o femeie a născut nouă copii, însă aceştia nu au supravieţuit. Însă în India s-a înregistrat un caz în care o mamă a născut 24 de copii în 12 luni. Autorităţile au suspectat că ceva nu este în regulă şi au declanşat o anchetă. Au descoperit ca reprezentanţii unei clinici din India au falsificat mai multe documente, astfel că au ajuns să scrie în acte ca unele femei au născut şi de două ori pe lună.
În urma unei investigaţii mai ample s-a descoperit o femeie de 60 de ani a născut de două ori în acelaşi an, iar 32 de bărbaţi au devenit şi ei „mame” în 2010. Toate acestea pentru a primi ajutoare de la stat pentru copii. 
Recordul mondial pentru cei mai mulţi copii născuţi într-o viaţă îi aparţine unei femei din Rusia. Aceasta a avut 69 de copii, dintre care 16 perechi de gemeni, şapte serii de tripleţi şi patru serii de cuadrupleţi, potrivit Guinnessworldrecords.com

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO