» » » Gigi Becali face Dreptul la Jilava


Gigi Becali a fost timp de doi ani student la Facultatea de Drept a Universităţii Ecologice, dar a renunţat la şcoală, din cauza curiozităţii presei, care îl însoţea la fiecare examen. Potrivit România TV, acum el şi-a mandatat avocaţii să facă demersurile pentru a-şi putea continua studiile.
Becali s-a înscris în 2005 la cursurile de zi ale Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Ecologice, dar le-a abandonat în anul 2007, când era în anul III de facultate.
Acum, la aproape două luni după ce a fost închis la Penitenciarul Jilava, el intenţionează să-şi reia studiile, în speranţa că ulterior va obţine o reducere a pedepsei de trei ani de închisoare. Informaţia a fost confirmată la România TV de unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, Bogdan Bărbuceanu.
"Am avut o discuţie cu profesorul Mircea Duţu de la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii Ecologice, unde domnul Becali a făcut primii doi ani, pentru ca el să-şi continue studiile. Poate să studieze de la distanţă. Se poate prezenta la examene, în măsura în care i se va permite să părăsească penitenciarul, dar poate susţine examen şi în cadrul penitenciarului. Aceste studii ajută la o eventuala cerere de reducere a pedepsei, fac dovada unei bune conduite în interiorul penitenciarului", a declarat avocatul lui Gigi Becali.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO