» » » » Catastrofa feroviara langa Paris. 6 oameni au murit, 180 au fost raniti


Un tren de călători a deraiat, vineri după-amiază, în apropiere de Paris. Potrivit autorităţilor, cel puţin şase persoane au murit, iar aproximativ 180 sunt rănite, din care 12 grav. Preşedintele Franţei, François Hollande, s-a întâlnit cu persoanele rănite, conform RTV.net.
Trenul Intercités Teoz Paris-Limoges (Haute-Vienne) 3657 a deraiat vineri după-amiaza, în apropiere de Paris, la Brétigny-sur-Orge, un accident care s-a soldat cu "numeroase victime", au anunţat autorităţile, care au intrat în stare de alertă.
Zeci de persoane au fost prinse între fiarele contorsionate.
Mai multe persoane au fost electrocutate, potrivit Le Parisien.
Compania naţională feroviară SNCF a precizat că în tren se aflau circa 365 de pasageri, potrivit Agerpres. "Două vagoane, vagoanele 3 şi 4 ale trenului, au deraiat, după care au tras după ele alte patru vagoane", a explicat preşedintele SNCF, Guillaume Pepy.
Trenul, care efectua o cursă între Paris şi Limoges (centrul Franţei), a deraiat în comuna Brétigny-sur-Orge, în departamentul Essonne din regiunea pariziană. Trenul s-a rupt în două dintr-o cauză necunoscută încă, în timp ce intra cu viteză în gara din Brétigny-sur-Orge, la circa 20 de km de capitala franceză.
Din primele informaţii, ar fi fost o problemă cu un comutator.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO