» » » » Sorina Matei îl atacă din nou pe Victor Ciutacu pentru ca i-ar fi cerut demisia de la RTV


Continuă războiul dintre ziarista Sorina Matei de la RTV si Victor Ciutacu, cel care tocmai a părăsit trustul Intact pentru RTV. După ce a publicat pe blogul ei "Oameni și jeguri", Matei lansează un nou atac la adresa lui Ciutacu.    
"Trofeul Victoria Brănești"
Cu spume la gură, ani la rândul, a linșat non-stop oameni și instituții. Și cu aportul lui, un post de televiziune a ajuns în MCV.
A oripilat o țară întreagă când și-a revărsat mizeria pe un campion olimpic. "O vacă", "idolița snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimatul. Deci nu votează, nu se bagă", "să tacă dracu' din gură, nu să fie ofuscată că n-au sunat-o mărimile. O să ia bani de la stat pentru medalie".
Andrei Pleșu: "Nu vreau să trăiesc într-o lume în care principalele personaje se numesc Ciutacu, Băsescu, Gâdea, Diaconescu".
Cristian Tudor Popescu: "Un cretineț, altfel jurnalist cu funcție, sloboade pe blog puhoi de vulgarități noroioase, înjurături, insulte, obscenități, între care cele mai puțin fetide sunt fă! și hai sictir!, la adresa ministrului Turismului, Elena Udrea ( titlul postării: "Auzi, fă, hai sictir și plimbă ursul de aici!"). Nu e nicio umbră de pamflet, de talent, de estetică a urâtului acolo, e doar revărsarea de sine a unui caracter josnic, care se consideră "curajos", "verde-n față", campion la "i-a zis-o"! Tragedia e că în consideră și alții, prea destui".
Exercițiu: pune-i unui individ o punguță pe masă și veți vedea unde are, cu adevărat, manetele. O să aveți surprize mari. Apoi să nu vă speriați dacă se ridică de la masă și va face un memorabil duet băsist/anti-băsist cu Nicu Gigantu'. O chintesență a jurnalismului veritabil, parol!
P.S. Cât despre individul Ciutacu, el niciodată în viața lui nu se va afla în poziția de a-mi cere mie demisia. Până una alta, nu el reprezintă patronatul, e doar un amărât de anjagat. Cu locuință socială de la stat și penthouse, e adevărat. Văd că tot uită că nu mai e pe moșia lui Voiculescu. Și probabil susținătorii îi lipsesc.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO