» » » » » Clanul inspectoarei Olguţa Cocrea invadează Poşta Română. Fiica ei obţine un post, deşi a picat „cu brio” examenul Citeste mai mult: adev.ro/mkps57

Băcăuanca Alina Mădălina Cocrea (31 de ani), fiica unei şefe din Poşta Română, lucrează „la distanţă” în compania de stat, în baza unei hârtii parafate de directorul general al CNPR.

Alina Cocrea, o tânără de 31 de ani din Bacău, fiica Olguţei Cocrea, inspector al Departamentului de Control din cadrul Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), ocupă pe pile un post de economist la compania de stat, plătit cu peste 3.000 de lei lunar, chiar dacă a fost respinsă la examenul de competenţe profesionale. Situaţia datează încă din vara anului 2012, atunci când în CNPR au avut loc restructurări masive, iar regionalele, inclusiv cea de la Iaşi, au fost desfiinţate. Atunci, 70 din 140 de angajaţi de la Iaşi şi-au pierdut posturile, după ce au fost declaraţi respinşi la examen. Nu a fost şi cazul Alinei Cocrea, care lucra până atunci pe un post de inspector la Departamentul „Financiar Bancar şi Asigurări“. Tânăra, angajată încă de la 19 ani în Poşta Română, a primit „respins“ pe foaia de concurs, dar a rămas să lucreze în companie pe un post de economist, în baza unei hârtii semnate chiar de directorul general al Poştei, Ion Smeeianu.



Aceasta în condiţiile în care 20 de economişti fuseseră trecuţi în şomaj. Mai mult, ea a primit o dispensă să lucreze de acasă, din Bacău, şi să nu se mai deplaseze la sediul companiei de la Iaşi. Preşedintele Sindicatului Liber al Poştaşilor din România (SLPR) Iaşi, Elena Bîrlescu, se arată revoltată de „scăpările“ procesului de restructurare:

Citeste mai mult: adev.ro/mkps57

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO