» » » PEDEAPSĂ DUBLĂ pentru Şerban HUIDU


Magistraţii nu l-au trimis pe Şerban Huidu după gratii pentru că este la prima abatere penală. Aceasta este motivarea deciziei instanţei în cazul fostului realizator tv. Curtea de Apel Braşov a decis, însă, majorarea pedepsei de la doi, la patru ani de închisoare cu suspendare.
Magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au decis să majoreze pedeapsa în cazul lui Şerban Huidu de la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, la patru ani.
Magistraţii au considerat că Huidu a mai fost sancţionat în trecut pentru abateri la Legea rutieră. În schimb, magistraţii de la Curtea de Apel Braşov nu l-au trimis după gratii pe Şerban Huidu pentru că au considerat că fostul realizator de televiziune este la prima abatere penală, este instruit şi îşi poate corija conduita, potrivit motivării Curţii de Apel Braşov.
Şi faptul că Huidu şi-a arătat, în nenumărate rânduri, regretul faţă de faptele pe care le-a comis în octombrie 2011 a contat foarte mult în decizia Curţii de Apel Braşov.
Reamintim că, în octombrie 2011, Serban Huidu a provocat un accident rutier extrem de grav la Timişul de Sus, soldat cu moartea a trei persoane.
sursa: Realitatea.net

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO