» » » » ZIUA SINUCIGAȘILOR

Un tânăr s-a spânzurat în casa viitorilor socri. Un alt bărbat a încercat să se spânzure când a văzut că i-a luat foc casa. O fată a înghițit mai multe pastile pentru șantaj sentimental


Ramona IONESCU
Un tânăr din comuna băcăuană Săucești s-a spânzurat în casa viitorilor socri, în noaptea de marți spre miercuri. Macabra descoperire a fost făcută de persoana care putea să-i devină soacră, iar femeia, în vârstă de 56 ani, a alertat poliția miercuri dimineață, în jurul orei 2. Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la fața locului, iar polițiștii criminaliști au început o anchetă. Din primele cercetări, se pare că Mihai M., în vârstă de 28 ani, și-ar fi pus capăt zilelor între orele 23.30 și 1.00. Din discuțiile cu proprietarii casei, reiese că marți băiatul s-ar fi certat cu iubita sa, iar concubina l-ar fi lăsat în casa părinților ei, plecând în oraș să-și caute de muncă. Pe fondul neînțelegerilor dintre cei doi tineri și din cauza geloziei care îl măcina, băiatul s-a dus într-o cameră unde a scris mai multe bilete adresate iubitei și familiei, explicând ce l-a determinat să recurgă la acest gest, după care s-a dus într-o cameră nelocuită și s-a spânzurat cu o funie de grinda casei. “Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost motivele care au condus la suicid. Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor morții”, a declarat inspectorul Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău.
A vrut să moară pentru că a rămas fără casă
Când și-a văzut casa cuprinsă de foc, un bărbat din comuna băcăuană Horgești a încercat să-și pună capăt zilelor. Iosif P, în vârstă de 38 ani, plecase de acasă și lăsase focul aprins în sobă. În urma lui, un cărbune aprins căzut din sobă a declanșat infernul. “Jarul căzut pe covoare a alimentat focul, iar flăcările s-au extins la întreaga locuință, ajungând până la acoperiș. Echipajul de pompieri chemat la fața locului a lichidat incendiul în limitele găsite și a consemnat faptul că au ars aproximativ 40 metri pătrați din acoperișul casei și bunuri din trei camere. La stingerea focului au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Horgești”, a declarat lt. Andrei Grecu, ofițer de relații publice în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău. Proprietarul a suferit un șoc în momentul în care și-a văzut casa arzând și, într-un moment de disperare, s-a dus într-o magazie și a încercat să se spânzure cu un cablu. Din fericire, Iosif P. a fost găsit și salvat la timp de oamenii care ajutau la stingerea incendiului. Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean Bacău însoțit de polițiști și supus unor investigații medicale, în urma cărora s-a consemnat că nu a suferit leziuni care să-i pună viața în pericol. Pacientul a fost dus ulterior la Secția Psihiatrie, însă nu a rămas internat.
Șantaj sentimental
La 19 ani, o fată a încercat să-și pună capăt zilelor, înghițind mai multe medicamente. Alina O., din orașul Comănești, a ajuns marți seară la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bacău cu diagnosticul “ingestie voluntară cu medicamente”. Pacienta a primit ajutor medical de specialitate și este acum în afara oricărui pericol. Cadrele medicale i-au făcut lavaj gastric și perfuzii pentru a elimina substanțele ingerate, după care i-au făcut transferul la Secția Psihiatrie. După o nouă evaluare a stării de sănătate, pacienta a plecat acasă. Se pare că Alina O. a înghițit mai multe medicamente în urma unor neînțelegeri familiale.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO