» » » » » » NUMĂRĂTOAREA PARALELĂ – CINE SUNT NOII PARLAMENTARI DE BACĂU


Ziarul de Bacău vă prezintă lista cu parlamentarii de Bacău care au câștigat colegiile cu peste 50%, așa cum reiese din numărătorile paralele ale partidelor. USL este marele câștigător al acestor alegeri. PNL a obținut mandate prin Dragoș Luchian, Ionel Palăr și Lucian Ciubotaru. PSD a scos toată garnitura de parlamentari.
USL Bacău este marele câștigător al alegerilor parlamentare. Numărătorile paralele ale partidelor arată că marea majoritate a candidaților au câștigat colegiile cu peste 50% din numărul total de voturi. PNL Bacău a reușit să obțină mandatele pentru Dragoș Luchian, Ionel Palăr, Nicu Marcu (se situa undeva la 51 – 52%) și Lucian Ciubotaru. Liberalii așteptau rezultatele din teren pentru Viorica Marcu, candidata pe Colegiul nr. 5 Camera Deputaților.
 Numărătoarea paralelă   Cine sunt noii parlamentari de Bacău“Aceste alegeri au demonstrat încă odată dacă mai era nevoie că electoratul băcăuan a votat în cunoștință de cauză, a votat o echipă a PNL și pentru aceasta le mulțumesc tutror celor care au avut încredere în noi”, a declarat primarul Romeo Stavarache, președintele PNL Bacău.
PSD și-a scos întreaga garnitură de parlamentari. “Toți candidații noștri au scos peste 50% din voturile electoratului. Nu știu încă ce s-a întîmplat la Onești, în colegiul în care a candidat Constantin Avram”, a declarat Dragoș Benea, vicepreședintele PSD Bacău.
Lista noilor parlamentari de Bacău, după numărătoarea paralelă:
  • Senat
- Dragoș Luchian – Colegiul nr. 1,
- Dan Tătaru – Colegiul nr.3;
- Damian Drăghici – Colegiul nr.4;
  • Camera Deputaților
- Cosmin Necula – Colegiul nr.2;
- Lucian Ciubotaru – Colegiul nr.3;
- Lucian Șova – Colegiul nr. 4;
- Ionel Palăr – colegiul nr.7;
- Iulian Iancu – Colegiul nr. 8;
- Viorel Hrebenciuc – Colegiul nr.9;
- Gabriel Vlase – Colegiul nr.10.
Lista de parlamentari va fi completată odată cu redistribuirea la nivel local și național după numărătoarea tuturor voturilor cu parlamentari și de la alte partide. Este posibil ca ARD să își adjudece doi parlamentari, în timp ce PP-DD un parlamentar.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO