» » » » Campanie antiVoyo, după ce Pro TV a pus CNA să închidă 42 de site-uri cu filme


Decizia Pro TV de a reclama la CNA, 42 de site-uri care oferă filme și seriale gratis, nu este pe placul internauților români care au demarat o campanie antiVoyo.ro, site-ul televiziunii lui Sârbu.


Unde dai și unde crapă. Decizia Pro Tv de a solicita închiderea site-urilor care îi fac concurență s-ar putea să îngroape definitvi proiectul voyo.ro.
Pro TV a solicitat joi CNA ca 42 de site-uri care oferă gratis filme și seriale să fie închise pe motiv că încalcă legea drepturilor de autor.
Pro TV a făcut această solicitare către CNA pentru a elimina toate site-urile care fac concurență platformei voyo.ro care ține de trustul Media Pro.
Mai exact, Pro Tv vrea să scape de concurență ca să urce site-ul voyo.ro de pe locul 220 în ierarhia națională, pe primele locuri, astfel încât să încaseze banii românilor.
Numaică și internațuții s-au prins de acest lcuru și au demarat o campanie negativă împotriva site-ului voyo.ro, creând un cont de facebook.
În doar câteva ore pe contul de facebook creat împotriva voyo.ro au dat deja like 3500 de persoane.
Mesajele postate pe acest cont de către internauți sunt pline de injuri și nemulțumire la adresa Pro Tv și a lui Sârbu.
Să fiți ai dracu cu voyo al vostru și cu Sârbu cu tot. Nu vă este de ajuns atâtea televiziuni mai vreți bani și de pe abonamentul de la voyo. Să vă fie rușine de căcănari bulangii că tot aveți așa ceva la acasă, un sugător de p@l@”, scrie revoltat Mădălin Mihai.
Internauții au un susținător de nădejde în persoana lui Mircea Badea, care s-a declarat împotriva acestei măsuri impusă de Pro TV.
Urmare a sesizării Pro Tv, CNA a reclamat la Poliție cele 42 de site-uri, printre care se află și celebrul vplay.ro, care se clasează pe locul 10 în topul accesărilor din România, fapt ce deranjează crunt Pro TV.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO