» » » » » » Becali despre contracandidata sa: Să vedem cât de mult s-a penetrat. Câți kilometri au intrat în ea


Gigi Becali a făcut show cu tentă sexuală, în direct la România TV. Rugat să comenteze depre contacandidata lui, din partea PER, care a fost astrolog la televiziunea lui Diaconescu, Becali s-a dezlănțuit.


Antonia Dragomir, fost astrolog la OTV, candidează din partea Partidului Ecologist în colegiul lui Gigi Becali. Din acest motiv, cei de la România TV l-au sunat pe Gigi Becali să obțină o părere din partea lui.
După ce inițial le-a închis telefonul în nas pe motiv că astrologul lucrează cu diavolul, Becali a revenit prin telefon în cadrul emisiunii și a început să spună că ce astrogamă știe să facă femeia aia și că de unde e ea expertă în sex.
După ce moderatoarea i-a spus că contracandiata lui este consilier în astrologie și psiholog specializat în probleme de cuplu și sexualitate Becali a replicat: clar, consilier în probleme de sexualitate, în probleme de sectă satanică poate. I-a întrebați-o din ce relige face parte, dacă nu este Martorul lui iehova sau nu face parte din secta lui Bivolaru să-mi tăiați mie capul.
Becali a continuat circul spunând că astfel de femei trebuiesc duse la preot și spovedite și împărtășite pentru că lucrează cu diavolul.
Și pentru că moderatoarea tot insista cu întrebările, Becali i-a adresat o întrebare acesteia cât și invitatei din platou dacă ele s-ar duce la astroloaga sexoloagă ca să le spună cum să facă sex cu bărbații lor.
Enervat la culme de insistențele moderatoarei și invitatei pe acest subiect, Becali s-a dat pe brazdă și a spus că dacă vor circ și rating atunci asta le va oferi.
Păi de unde știe ea cum să dea lecții de sexologie, atât de mult sex a făcut la viața ei? Păi o femeie ca să dea consultații despre sex trebuie să fi făcut mult sex la viața ei. O femeie trebuie să practice sexul, din cărți nu poti să știi sexul. Păi știi tu ce se întâmplă cu penisul dacă nu-l studiezi, trebuie să-l studiezi mult ca să știi cu să faci cu bărbatul ca să se întărească. Dacă vreți cric vă dau circ, dacă vreți să râdă lumea asta vă dau, vreți rating vă dau rating”, a spus Becali.
Și pentru că își făcuse încălzirea pe acest subiect Becali a continuat circul: bine mă daca vreți să râdem, hai să râdem. Te întrebeu acum ea de unde are atâta mare experiență despre sex. Atât de mult s-a penetrat, hai să vedem câți kilometri a intrat în ea….

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO