» » » » Liberalii băcăuani și-au desemnat candidații la alegerile parlamentare



Liberalii băcăuani au decis ca viceprimarul Dragoș Luchian să fie candidatul lor pe Colegiul 1 pentru Senat – prioritățile lui: toate blocurile din municipiul Bacău să fie incluse în programul de izolate termică și șoseaua de centură u liberalii i-au mai desemnat la Camera Deputaților pe Ionel Palăr pe Colegiul 7 și Nicu Marcu pe Colegiul 1 – pe Colegiile 3 și 5, candidații se vor alege din cîte doi candidați
Ștefan POPA   ZIARUL DE BACAU
Liberalii băcăuani și-au desemnat candidații pentru alegerile parlamentare de pe 9 decembrie. Deciziile au fost luate la sfîrșitul săptămînii trecute, în ședințele Biroului Politic Județean și Delegației Permanete a Partidului Național Liberal (PNL) Bacău.
Dragoș Luchian, viceprimarul municipiului, va fi candidatul liberalilor pe Colegiul 1 Senat. El este la al doilea mandat de viceprimar și, de departe, a fost pe locul întîi în sondajul realizat de PNL, cu peste 50% din preferințele electoratului din municipiul Bacău.
“Sînt un om de administrație. Mai avem multe de făcut pentru Bacău. Împreună cu primarul Romeo Stavarache și colegii mei din Primărie am făcut o echipă foarte bună. Dar, avînd în vedere lipsa sprijinului din partea unor parlamentari băcăuani, cred că este mai bine să merg la București, să sprijin autoritățile locale băcăuane. Sînt foarte multe proiecte în derulare și altele la fel de importante care vor începe și au nevoie de sprijin de la București. Unul dintre obiectivele mele majore, pe lîngă problema șoselei de centură, va fi ca toate blocurile din municipiul Bacău să intre în programul de izolare termică finanțat cu fonduri europene și guvernamentale “, a declarat Dragoș Luchian.
Candidații pe colegiile de deputați
Biroul Politic Județean al PNL Bacău a desemnat și candidații la Camera Deputaților. Astfel, pe Colegiul 1, votat în unanimitate, va candida Nicu Marcu. Ionel Palăr a primit și el întregul sprijin al colegilor liberali să candideze pe Colegiul 7. Situația este încă incertă pe colegiile 3 și 5. Aici au fost inițial cîte cinci candidați, dar în urma votului au rămas doi. Astfel, pe Colegiu 3 bătălia se va da între Claudiu Năstasă și Lucian Ciubotaru, iar pe Colegiul 5 între avocatul Cristian Cojocaru și Viorica Marcu.
“Această echipă desemnată și propusă pentru alegerile parlamentare reprezintă cea mai bună soluție pentru PNL Bacău. Sînt foarte încîntat și bucuros că viceprimarul Dragoș Luchian a acceptat să candideze pentru funcția de senator în municipiul Bacău. Am foarte multă încredere că, după ce va fi ales, vom forma o echipă cu el, cu deputatul Ionel Palăr și cu ceilalți pentru a aduce la bun sfîrșit proiectele începute pentru municipiul și județul Bacău și că vom începe altele la fel de importante.
Liberalii au demonstrat și vor demonstra că obiectivul nostru a fost întotdeauna să lucrăm pentru orașul și județul nostru, să lăsăm ceva în urma noastră, ca oameni care lucrăm atît în administrație, cît și în legislativ. Diferența fundamentală dintre noi și candidații de la celelalte partide s-a văzut prin ceea ce am făcut noi și ceea ce au făcut ei. A venit timpul să terminăm definitiv cu acei care pun mai presus de orice interesul personal și care nu au nimic de-a face cu cetățenii acestui oraș și județ”, a declarat Romeo Stavarache, președintele PNL Bacău.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO