» » » Andrei Marga: scrisul sub codul “Mureșan”, seamănă cu scrisul meu așa cum eu semăn cu Sophia Loren

andreimarga_20872500


de Diana Şerban  qmagazine.ro

Andrei Marga a reacționat din nou la acuzele care i se aduc privind colaborarea cu fosta Securitate. Într-un comunicat de presă remis redacției Q Magazine, acesta ironizeaza afirmațiile detractorilor săi și anunță că îi va da în judecată.
”Relativ la spusele lui Sebastian Lăzăroiu: scrisul sub codul “Mureșan”, la care el apelează voios, seamănă cu scrisul meu așa cum eu semăn cu Sophia Loren! Lăzăroiu fabulează și se descalifică, încă o dată, vorbind prostii cu lejeritate. Nici plastografia nu-l poate ajuta. Pot aduce și alte numeroase argumente, dar, fiind acum în Germania, pentru a-mi lansa un volum, las pe altă dată suplimentarea argumentării. Simplu spus: totul este o fabulație a lui Lăzăroiu, care-l privește și de care va trebui să răspundă”, a explicat Andrei Marga.
Acesta l-a amintit și pe Costel Sârbu, care pe lângă acuzațiile pe care i le-a adus a atacat și alți profesori ai universității “Babeș-Bolyai” cu scopul de a-i denigra.
”Nici atacurile nu sunt neapărat impresionante. Minciunile sunt, însă. Costel Sârbu nu a fost numit vreodată, de cineva, director la Centrul de Relații Internaționale al Universității “Babeș-Bolyai”. Nici vorbă de așa ceva! El a fost adus, la un moment dat, de unii chimiști, cu bune intenții, și propus să lucreze, în 1993, la organizarea învățământului la distanță. După trei săptămâni, nefăcând față, s-a retras. În rest, nu a existat vreo contiguitate cu Costel Sârbu. Partenerii săi par să fi fost cei pe care îi indică abundent, din fostele servicii”, a mai spus Andrei Marga.
În finalul comunicatului acesta a menționat că îl va da în judecată pe Costel Sârbu pentru acuzațiile aduse.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO