» » » Și-a împușcat vecinul, deranjat că își înjură iubita

foto AdevărulUn bărbat  de 36 de ani din municipiul Bacău a ajuns la Spitalul Județean de Urgență împușcat în antebrațul stâng.
Autorul plăgii este chiar vecinul de vizavi, un bărbat de 34 de ani. Omul și-a ieșit din minți, sătul de scadalurile din apartamentul vecin și a decis să-și reducă colocatarii la muțenie.
Așa se face că, după ce i-a zis "vreo două" de la geam, omul a scos pistolul cu bile de cauciuc și a țintit fix în vecinul guraliv care urlase la iubita sa.
"Virgil B., de 36 de ani, în timp ce se afla împreună cu concubina sa în locuință, pe fondul unor neînțelegeri s-au certat. În acel moment Constantin S., de 34 de ani, vecin cu aceștia, deranjat de cearta celor doi, a ieșit la geam și le-a atras atenția cu privire la tulburarea liniștii publice", a explicat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
Pe fondul discuțiilor în contradictoriu care au urmat, cei doi s-au luat la înjurături, după care au ieșit pe casa scării unde s-au amenințat reciproc.
"Constantin S. a luat din locuința sa o armă neletală cu bilă de cauciuc, pe care o deținea în mod legal. A exectuat un foc de armă asupra lui Cătălin B., în urma căruia acesta a fost atins cu o bilă de cauciuc în zona antebrațului, provocându-i o plagă de 3 mm", a mai adăugat Narcisa Butnaru.
Viața bărbatului de 36 de ani este în afara oricărui pericol. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO