» » » Clipurile electorale ale lui Dumitru Sechelariu, pirite la Protectia Consumatorului

Bacauanii care circula cu autobuzele s-au saturat de clipurile electorale ale fostului primar Dumitru Sechelariu – un cetatean a depus plingere la Protectia Consumatorului – Dumitru Sechelariu si-a anuntat candidatura la Primaria Bacau, unde va fi sustinut de PDL, in timp ce prefectul Constantin Scripat va fi desemnat sa candideze la Consiliul Judetean
Stefan POPA, Madalina ROTARU
Clipurile electorale ale fostului primar Dumitru Sechelariu au ajuns cosmar pentru bacauani. Acestia s-au saturat deja de ele pina peste cap. In autobuzele societatii “Transport Public SA”, ce apartine familiei Sechelariu, ruleaza de aproape o luna clipurile publicitare ale fostului edil. Calatorii nu mai pot asculta un post de radio sau altceva si sint nevoiti sa vada numai aceste filmulete. De ele s-au saturat si unii soferi, care plictisiti sa le mai asculte le lasa sa ruleze fara sonor.
“Circul in fiecare zi cu autobuzul de citeva ori. Eu nu platesc abonament sa ascult si sa vad aceste filmulete. Nu este normal sa fim obligati sa ascultam la nesfirsit aceste clipuri. Inainte mai ascultai un post de radio, o muzica, in functie de ce punea soferul, dar acum ruleaza astea la nesfirsit”, ne-a spus suparata o bacauanca.
Unii bacauani chiar s-au gindit sa le reclame la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Bacau. Conducerea CJPC Bacau a confirmat existenta unor astfel de sesizari, apreciind ca analizeaza in ce masura solutionarea acestora tine de competenta institutiei. “A ajuns zilele trecute o sesizare prin care cetateni reclama faptul ca spoturile din autobuze ii sufoca si ca ii enerveaza. Vom verifica daca societatea incalca astfel drepturile consumatorului si, cel mai probabil, vom redirectiona sesizarea si catre structurile CNA”, a spus Toader Fratila, comisar sef CJPC Bacau.
Sechelariu si Scripat, candidatii PDL
Fostul primar Dumitru Sechelariu si-a anuntat candidatura, cu putin timp in urma, pe un post central de televizune, in cadrul unei emisiuni de divertisment. Atunci, inconjurat de familie, el a declarat ca va candida la Primaria Bacau, scopul final fiind acela sa reabiliteze numele “Sechelariu”, neamintind nimic insa, despre comunitatea bacauana.
El a mai spus ca va candida independent. Cu toate acestea, de curind, prefectul Constantin Scripat, care era candidatul PDL la acest post a fost convocat la Dumitru Sechelariu acasa. In urma intilnirii se pare ca s-a reconfigurat si strategia PDL-ului, Scripat fiind trimis de fostul edil si de partid sa candideze la Consiliul Judetean. Ca urmare prefectul a inceput sa manevreze mitinguri la gropi, la transportul in comun sau sa se prezinte la sedinte de consilii locale prin judet.
Sechelariu va fi astfel candidatul PDL la Primaria Bacau pentru alegerile din 10 iunie 2012, chiar daca acesta va merge sub imaginea independentului. Relatia Sechelariu – Scripat este mai veche, acesta din urma fiind subalternul fostului primar, fiind angajat la Directia pietelor bacauane. De altfel, sustinerea PDL si a lui Scripat este vizibila prin prestatia trustului de presa patronat de Dumitru Sechelariu, unde prefectul a devenit gazda.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO