» » Dinu Damaschin a murit in sala de judecata dupa doua luni de greva foamei

Medicii au incercat sa-l resusciteze peste 40 de minute, dar fara succes – Damaschin era cercetat pentru proxenetism si pentru ca se considera nevinovat a refuzat sa mai manince – autointitulatul “tata” al Minocai Gabor spunea in urma cu o luna ca vrea sa fie incinerat si cenusa lui sa fie aruncata peste Romania
“Tatal” autointitulat al Monicai Gabor, fosta doamna Columbeanu, Dinu Damaschin, a murit vineri in sala de judecata a Curtii de Apel Bacau. Acesta are aproximativ doua luni de cind a intrat in greva foamei. In timpul audierilor, in jurul orei 13.20 acesta a cazut din picioare. Un echipaj de la Ambulanta a venit la fata locului si a incercat sa il resusciteze timp de 40 de minute, dar fara succes. Acestia mai spun ca Damaschin intrase in stop cardio-respirator.
“Cind am venit am constat ca persoana intrase in stop cardio-respirator. Am aplicat manevrele de resuscitare, iar dupa 40 de minute a fost declarat decesul”, a declarat medicul Adrian Colibaba. Damaschin a murit chiar in timp ce astepta verdictul judecatorilor, care deliberau daca acesta ramine in continuare in arest pentru 29 de zile.
“Completul de judecata se retrasese pentru deliberare. Pina sa se intoarca magistratii, i s-a facut rau si a cazut . Am sunat imediat la Serviciul de Ambulanta”, a declarat Catalin Serban, presedintele Curtii de Apel Bacau. Dinu Damaschin era extrem de slabit si abia putea sa vorbeasca. Dimineata chiar ar fi fost adus la sedinta pe un scaun de lemn deoarece nu se putea tine pe picioare. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judetean de Urgenta.
Dinu Damaschin se afla in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Bacau din data de 22 decembrie anul trecut. El era cercetat de procurorii DIICOT pentru trafic de persoane si trafic de minori. Imediat dupa arestare acesta a declansat greva foamei.
Damaschin si-a presimtit sfirsitul
Petru Ivascu, avocatul lui Damaschin, care a revenit vineri sa isi apere clientul dupa ce in urma cu o saptamina reziliase contractul, deoarece acesta era necooperant si nu voia sa renunte la protest spune ca Dinu Damaschin era foarte slabit si constient ca trebuie sa renunte la greva foamei si sa colaboreze cu avocatul.
De altfel, cu ceva vreme in urma, protectorul Monicai Gabor, cum ii placea sa i se mai spuna, declara pe holurile SJU Bacau ca doreste sa fie incinerat, iar cenusa sa ii fie aruncata peste Romania din avion. Magistratii bacauani au decis vineri ca Damaschin sa ramina in arest, insa el nu a mai apucat sa afle verdictul.
Dupa examenul legistilor a fost dus la morga, unde masina care cara corpul neinsufletit al acestuia s-a impotmolit in zapada. Zilele acestea, in urma autopsiei se va afla care este cauza decesului lui Damaschin. Acesta suferea de afectiuni cronice, care s-au acutizat in urma refuzului de a minca.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO